Poslovne rešitve:
» skrb za stranko
» razvoj
» vpeljava
» predstavitev


Informacijske rešitve:
» spletne aplikacije
» portali
» poslovne aplikacije
» simulatorji
» mobilne rešitve
» izobraževanjePredstavitev podjetja Logon « Nazaj

Osnovni podatki
O podjetju
Temeljne usmeritve
Dejavnosti
Kako do nas?


Osnovni podatki « Na vrh

Polno ime: Logon informacijske tehnologije d.o.o.
Skrajšano ime: Logon d.o.o.
Naslov: Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/565-50-68
Faks: 01/565-50-69
Elektronska pošta: info@logon.si
ID številka za DDV: SI13482718
Matična številka: 1614363
Transakcijski račun: 35001-0000537874 pri BKS Bank AG
Številka vložka: 1/34526/00
Direktorja: Gregor Krnec
mag. Boris Glogovac


O podjetju « Na vrh

V podjetju Logon smo združeni izkušeni strokovnjaki za različna področja informacijskih tehnologij. Smo mlado podjetje z veliko izkušnjami, svojim strankam ponujamo celovito ponudbo informacijske podpore pri različnih poslovnih procesih.

Danes je na področju informacijskih tehnologij zaradi hitrega razvoja izbira zelo raznolika. Odločitev za najugodnejšo rešitev je za podjetje izredno pomembna, zahteva pa veliko izkušenj in znanja. Izbira rešitve pogosto pomeni tudi izbiro in odvisnost od partnerja

Prevelika odvisnost od njega pa lahko resno ogrozi možnost podjetja, da se svobodno odloča pri zamenjavi tehnologij in končno tudi partnerja. Zato v podjetju Logon zagovarjamo uporabo odprtih informacijskih tehnologij in odprtih rešitev, ki podjetju puščajo svobodo pri odločanju.

S strankami vzpostavljamo dolgoročne poslovne odnose, ki temeljijo na stalni izmenjavi informacij. Naši strokovnjaki sledijo razvoju informacijskih tehnologij v svetu in tako ohranjajo in plemenitijo raven znanja, potrebnega za kakovostno pomoč. Naše temeljno vodilo, da "zapolnjujemo informacijske vrzeli", vključuje velike in tudi majhne informacijske vrzeli, ki se pojavljajo pri naših poslovnih partnerjih.

Podjetje Logon s svojimi produkti in storitvami hitro in učinkovito zagotavlja nemoteno delovanje poslovnih procesov in s tem svojim partnerjem pomaga pri uspešnem uresničevanju poslovnih ciljev.


Temeljne usmeritve « Na vrh
 1. Naša temeljna usmeritev je skrb za stranko. Izvajamo jo z učinkovitim in kakovostnim vzdrževanjem obstoječih sistemov. Pomagamo s svetovanjem, izobraževanjem in strokovno pomočjo osebju. S podrobnim poznavanjem problematike stranke pomagamo pri izdelavi analiz in strateških načrtov.

 2. Pri zapolnjevanju vrzeli smo sposobni ponuditi tudi izdelavo rešitve. Razvoj je vedno prilagojen stranki, hkrati pa upošteva povezave z njenimi obstoječimi sistemi.

 3. Uspešna vpeljava rešitev v poslovni proces je za nas zelo pomembna. Vključuje šolanje osebja, pripravo in ureditev okolja v testnem obdobju. Strokovno pomoč in svetovanje nudimo tudi upravljalcem sistemov v polni produkciji. Produkcijo spremljamo do faze, ko jo popolnoma integriramo v obstoječe poslovne procese.

 4. Stranki lahko omogočimo tudi učinkovito predstavitev nove rešitve, obstoječih poslovnih procesov, izdelkov in storitev. Predstavitve so lahko namenjene internemu obveščanju ali pa jih uporabimo kot učinkovito tržno orodje.

Zapolnjevanje informacijskih vrzeli jemljemo resno. Celovit pristop do naših partnerjev zahteva in vsebuje vse naštete usmeritve. S takim odnosom gradimo dolgoročno sodelovanje in zaupanje.


Dejavnosti « Na vrh

Dejavnosti podjetja so:

 • razvoj programske opreme,
 • implementacija obstoječih programskih rešitev,
 • sistemska podpora, integracija in vzdrževanje,
 • svetovanje in izobraževanje na IT-področju,
 • omrežna varnost,
 • izdelava spletnih portalov,
 • vizualni informacijski sistemi,
 • vizualne simulacije in virtualni priročniki,
 • predstavitvene dejavnosti.

Kako do nas? « Na vrh

Poslovni prostori podjetja Logon se nahajajo v Tehnološkem parku Ljubljana Brdo, Tehnološki park 24.

Če prihajate po ljubljanski obvoznici, jo zapustite na izvozu Brdo. Nato nadaljujte pot po Poti za Brdom mimo odcepa za hotel Mons. Peljite se naravnost skozi semaforizirano križišče, v naslednjem križišču (nesemaforiziranem) pa zavijte desno v tehnološki park in zatem še enkrat desno na parkirišče. Na vaši levi strani se nahaja rumena stavba, Tehnološki park 24.

Če prihajate iz centra Ljubljane, se peljite po Cesti na Brdo in za Kemofarmacijo zavijte desno. V drugem križišču zavijte levo v tehnološki park in nato desno na parkirišče. Na vaši desni je rumena stavba, Tehnološki park 24.

Zemljevid in opis poti, kako priti do nas.


na vrh strani  |  o podjetju  |  dejavnosti  |  projekti  |  novice  |  english  |  domov
© 2003-2010 Logon. Vse pravice pridržane.