Poslovne rešitve:
» skrb za stranko
» razvoj
» vpeljava
» predstavitev


Informacijske rešitve:
» spletne aplikacije
» portali
» poslovne aplikacije
» simulatorji
» mobilne rešitve
» izobraževanjeInformacijske rešitve « Nazaj

Mobilne rešitve

Sodobne mobilne tehnologije omogočajo zapolnjevanje informacijskih vrzeli na pogosto zelo nepričakovane načine. Naše mobilne rešitve se prilagajajo potrebam naročnika in povezujejo stacionarne tehnologije z mobilnimi: od mobilne telefonije do rešitev na dlančnikih.


Spletne aplikacije

Pogosto pozabljamo, da je spletna aplikacija lahko tudi samo vmesnik do prave aplikacije, ki jo uporabniki najpogosteje dosegajo z notranje mreže, zavarovani s požarno pregrado. Tak pogled odpira nova obzorja. S takimi spletnimi aplikacijami lahko poenostavimo delo od doma ali pa z oddaljene lokacije. Obstajajo pa tudi primeri uporabe, ki zahtevajo samostojne spletne aplikacije.

Tehnologija, ki jo uporabljamo, je namenjena hitremu razvoju in omogoča izjemno prilagodljivost naročniku. Pripravljena je za preprosto izmenjavo, uvoz in izvoz podatkov. Podpira fleksibilno avtentikacijo pri prijavi uporabnikov in podrobno avtorizacijo pri vnosu in dostopu do podatkov.


Portali

Ponujamo izdelavo portalov, s povezavo na relacijsko bazo (PostgreSQL). Pri oblikovanju portalov sodelujemo s priznanimi in večkrat nagrajenimi oblikovalci spletnih strani.


Poslovne aplikacije

Poslovne aplikacije, ki jih razvijamo, so zasnovane na podlagi treh preprostih dejstev:

  • niti dve podjetji nista povsem enaki;
  • uspešno podjetje izkorišča specifične prednosti svojega položaja, tržne niše ali prozvoda;
  • vsako podjetje se mora hitro prilagajati spremembam na trgu.

Naš pristop skuša ta tri dejstva vključiti v samo strukturo aplikacij, zato so naše aplikacije zasnovane kot povezljive, prilagodljive in spremenljive.


Simulatorji

Izdelujemo tudi programsko opremo simulatorjev za učenje in vadbo.

Se zavedate, koliko lahko prihranite s preprostim simulatorjem?

Simulatorji niso samo veliki in dragi sistemi. Lahko so tudi razmeroma preprostiin poceni sistemi, ki omogočajo interaktivno šolanje, utrjevanje in preverjanje znanja, predvsem pa vadbo in preigravanje raznih scenarijev: pogostih, nevarnih, izjemno redkih. Če preprečite eno samo nesrečo ali izgubo človeškega življenja, se je vaša naložba v simulator že izplačala. Pogosto vadba na simulatorju prinese veliko več: kakovostno usposobljenega delavca že na njegovi prvi nalogi pri stranki.


Izobraževanje

Poleg rešitev ponujamo tudi izobraževanje za stranke. V sodelovanju s partnerji organiziramo šolanje za uporabo naših programskih rešitev, šolanje za uporabo modernih odprtih programskih jezikov, šolanje za relacijske baze (PostgreSQL), osnovne in nadaljevalne tečaje Linuxa. Ponujamo pa tudi možnost usposabljanja in šolanja na daljavo, prek interneta.


na vrh strani  |  o podjetju  |  dejavnosti  |  projekti  |  novice  |  english  |  domov
© 2003-2010 Logon. Vse pravice pridržane.